Maisto produktų kainos 2024 m. gruodžio 19 d.
   
Operatyvioji statistinė informacija » Žemės ūkio ir maisto produktų mažmeninės kainos stacionariose turgavietėse
Žemės ūkio ir maisto produktų vidutinės kainos Lietuvos turgavietėse 2016–2017 m. sausio mėn. pradžioje EUR/mat. vnt.
2017-01-20

   
Pagal ŽŪIKVC (ŽŪMPRIS) duomenis parengė A. Ramaškevičienė, tel. (8 37) 39 72 91 ir L. Railienė, tel. (8 37) 39 70 83
 
 
Pastabos: 
Kainos turgavietėse registruojamos iki einamojo mėnesio 14 d. 
Turgavietėje registruojama pirminė, pardavėjo prašoma kaina (be nuolaidų). 

 
  • geriamas pienas – pilstomas arba plastikiniame butelyje;
  • grietinė – fasuota arba nefasuota;
  • sviestas – fasuotas arba nefasuotas;
  • varškė, varškės sūris – fasuota arba nefasuota;
  • švieži, rūkyti lašiniai – sveriami, nefasuoti;
  • kiauliena – šviežia, atvėsinta, sveriama, nefasuota;
  • jautiena – šviežia, atvėsinta, sveriama, nefasuota;
  • veršiena – šviežia, atvėsinta, sveriama, nefasuota;
  • vištiena, kalakutiena - šviežia, atvėsinta, nefasuota;
  • silkė - nefasuota;
  • jūrų lydeka, menkės filė – sušaldyta, nefasuota;
  • atlanto lašiša, karosas, karšis, menkė, stinta, strimelė - švieži, atšaldyti, nefasuoti;
  • medus – plastikiniame arba stikliniame indelyje;
  • daržovės – nefasuotos;
  • obuoliai - bet kokios veislės, nefasuoti.

« atgal